Skip to main content

Een overzicht van onze services

Zorgbegeleiding

We hebben overzicht van het aanbod in de geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact op via mail om een telefonische afspraak te plannen. Daarin bespreken we waar u naar op zoek bent. Daarna sturen we u een lijst met mogelijkheden. Samen bekijken we dan of die hulp ook past bij uw wens. We vragen ook naar uw naasten en of die voldoende ondersteuning hebben.

Wachttijdbegeleiding

Het kan ook zijn dat u op de wachtlijst wil blijven of dat we geen passende plek vinden. Dan gaan we samen verder kijken naar wat u kan doen om de wachttijd te overbruggen. We hebben overzicht van het aanbod.Voorbeelden zijn: online behandeling via zelfhulpmodules en online communities, sporten via een online programma, gesprekken of bijeenkomsten met ervaringsdeskundigen, yoga en andere mogelijkheden. is er een groot aantal gratis opties, voor sommige moet betaald worden. We sturen u niet met een lijstje op pad, maar kijken samen naar wat kan passen, ook met het oog op de behandeling die daarna volgt.

Aanmelden


Dit formulier vraagt u om uw naam, telefoonnummer en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.