Een overzicht van onze diensten voor zorgprofessionals

Zorgbegeleiding

We kunnen u ondersteunen bij het zoeken naar een behandelplek, bij instellingen of in de vrije vestiging. We hebben overzicht van de sociale kaart en het aanbod daarin. Ook kunnen we met u meedenken over wat een passende behandeling zou kunnen zijn en waar die te vinden is.

Wachttijdbegeleiding

We kunnen uw patiënten op de wachtlijst een aanbod doen voor tijdens de wachttijd. Dat aanbod sluit zo goed mogelijk aan op de behandeling die daarna volgt. We bieden ondersteuning bij het zoeken naar dat aanbod, en zo nodig ook tijdens. Ook onderzoeken we of het aanbod ook daadwerkelijk wat doet, in de zin van klachtenreductie en tevredenheid.

Transfertafels en consultatie

Wanneer een hulpvraag onduidelijk is, kunnen we consultatie organiseren. Wanneer een vraag complex is, kunnen we die vraag meenemen naar de transfertafel. Daar bestaan er twee van: de hoogcomplexe transfertafel, waar de vraag en het overleg de regio overstijgt. En de ‘gewone’ transfertafel, waar binnen de regio wordt geprobeerd een antwoord te vinden op een complexe hulpvraag.

Hieronder vindt u een folder om mee te geven aan uw patiënt.

folder patiënten

Aanmelden?

Helaas zijn we genoodzaakt voorlopig (en hopelijk tijdelijk) onze deur te sluiten doordat er nog geen duidelijkheid is over onze toekomst. We hopen jullie weer van dienst te kunnen zijn in november of december. We zullen dat direct kenbaar maken via de website en dan zijn aanmeldingen ook weer mogelijk.

Aanmeldformulier

Voorkeur contact
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.